Even voorstellen

Hallo enthousiaste lezers!

Wij zijn Maud, Julia en Diede, en pas geleden allemaal begonnen aan onze opleiding commerciële economie aan de HAN in Nijmegen. Net als waarschijnlijk veel van jullie, zijn wij dol op Italiaanse gerechten. Onze favoriet steekt er met kop en schouders bovenuit: de Italiaanse pasta.
Alle drie zijn we minimaal een keer naar Italië afgereisd, en hebben ons daar helemaal in laten pakken door de overheerlijke pastaspecialiteiten van de Italiaanse koks. Buiten de verrukkelijkheid van het eten, zijn wij ook alert op de voedzaamheid en de gezondheid van de gerechten. Ook hierover zullen jullie meer in onze blogs lezen.
We willen jullie de Italiaanse pasta laten ervaren, zoals wij die hebben ervaren. In het zuiden van Sicilië, met de ondergaande zon op ons netvlies, een warm zomerbriesje die ons om de oren suisde en ondertussen aan het wegdromen met de heerlijkheid van de gerechten die je smaakpapillen doen prikkelen.
Wij halen Italië naar voren en laten je dit beleven alsof je een kleine reis maakt naar het zonnige paradijsje.

Wij wensen jullie buitengewoon veel leesplezier!

Een Reactie op “Even voorstellen

  1. Liesbethpennock

    Geweldig leuke en interessante tekst!! En de recepten natuurljk !!!
    Heel veel succes verder!! Antonio carluccio heeft prachtig boek geschreven over pasta en Italiaanse keuken! Ik heb dat ook!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie